top of page
Făina integrală profesională Boromir poate fi folosită atât pentru specialitățile de brutărie, cât È™i pentru cele de patiserie. Are un conÈ›inut ridicat de fibre, peste 12% proteină È™i alÈ›i nutrienÈ›i, fiind obÈ›inută prin măcinarea bobului întreg de grâu. Datorită calității sale superioare, se obÈ›in uÈ™or bunătăți pline de savoare.
Rețetă Recomandată
Ingrediente
-
Făină Integrală BOROMIR...10kg.
-
Drojdie.....250-280gr.
-
Sare.....200gr.
-
Apă......6400-6600ml
Poftă bună!
-
Malaxare: 7 minute la viteză lentă + 3 minute la viteză rapidă
-
Relaxare: 15-20 minute
-
Divizare: 575gr.
-
Dospire: 20 minute
-
Modelare: se modelează sub formă de franzelă.
-
Dospire finală: timp de 45-50 minute la temperatură de 30 grade Celsius cu o umiditate relativă de 70%.
-
Coacere la temperatura de 230-240 grade Celsius timp de 25-27 minute (cu abur).
​
bottom of page