top of page
faina pizza.jpg
Asset 36.png
Asset 30.png

Făina integrală profesională Boromir poate fi folosită atât pentru specialitățile de brutărie, cât È™i pentru cele de patiserie. Are un conÈ›inut ridicat de fibre, peste 12% proteină È™i alÈ›i nutrienÈ›i, fiind obÈ›inută prin măcinarea bobului întreg de grâu. Datorită calității sale superioare, se obÈ›in uÈ™or bunătăți pline de savoare.

Rețetă Recomandată

Ingrediente

  • Făină Integrală BOROMIR...10kg.

  • Drojdie.....250-280gr.

  • Sare.....200gr.

  • Apă......6400-6600ml

Poftă bună!

  1. Malaxare: 7 minute la viteză lentă + 3 minute la viteză rapidă
  2. Relaxare: 15-20 minute
  3. Divizare: 575gr.
  4. Dospire: 20 minute
  5. Modelare: se modelează sub formă de franzelă.
  6. Dospire finală: timp de 45-50 minute la temperatură de 30 grade Celsius cu o umiditate relativă de 70%.
  7. Coacere la temperatura de 230-240 grade Celsius timp de 25-27 minute (cu abur).
​
faina pizza.jpg
bottom of page